Muuttopalvelut

Yksityistaloudet - Yritykset

 

Kenelle? 

Muuttokeisarin voivat varata palvelukseensa sekä yksityiset että yritykset.

 

Kotimuutot

 

Me palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti muuttoasioissa. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme hoitaa raskaat ja haasteelliset muuttotyöt. Tilava ja asianmukainen muuttoautomme tulee kotipihallesi asti. Me huolehdimme tavaroittesi kantamisesta ja muuttokuormasi kuljettamisesta uuteen osoitteeseen. Reipas henkilökuntamme hoitaa sujuvasti ja turvallisesti myös kuorman purkamisen määränpäässä.

 

Yritysmuutot

 

Me palvelemme myös yrityksiä toimitilamuutoissa. Muutamme toimistosi ripeästi ja toteutamme muuton yhdessäsovitun aikataulun sekä suunnitelman mukaisesti. Toimimme asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti. Panostamme turvalliseen muuttotavaroiden kuljettamiseen.

 

Miten?

Kun varaat muuttosi Muuttokeisarilta, saat käyttöösi ammattitaitoisen ja reippaan henkilökunnan, sekä asianmukaisen kaluston, jolla muutto saadaan suoritettua. Voit huoletta jättää muuttosi osaavan henkilökuntamme käsiin. Huolehdimme tavaroiden kantamisesta ja turvallisesta lastaamisesta. Kuljetamme ripeästi tavarat määränpäähänsä ja puramme kuorman uuteen osoitteeseen.

Mitä muuta?

Tarvitsetko muuttoosi muuttolaatikoita? Me haluamme tarjota asiakkaillemme kaiken muuttoon tarvittavan saman katon alta. Muuttokeisari vuokraa käyttöösi myös muuttolaatikot. Löydät palveluvalikoimastamme pinottavat, kätevät ja kestävät muuttolaatikot, joilla muuttosi sujuu mutkattomasti ja ripeästi. Voit noutaa laatikot meiltä ja tarvittaessa toimitamme ne myös kotiovellesi. Tutustu muuttolaatikkopalveluumme.  

Mitä maksaa?

Lupaamme, että hinnat eivät ole liian keisarilliset! Hinnoittelumme on selkeää ja läpinäkyvää. Et myöskään joudu maksamaan piilokustannuksia. 

Pienkuljetukset

Muuttokeisari on avuksi myös erilaisissa pienkuljetustarpeissa: oli kyse sitten pelkän huonekalun tai kodinkoneen kuljetuksesta, hoituu se vaivattomasti meiltä. 

Varastointi

Palvelemme asiakkaitamme myös muuttoon liittyvissä tavaran välivarastointitarpeissa.

Muuton yhteyteen voi liittyä tarvetta tavaroiden ja huonekalujen väliaikaiseen varastointiin. Me tarjoamme asiakkaillemme turvallista ja kustannustehokasta välivarastointipalvelua

.